+31 6 87 86 02 85 info@marketinglokaal.nl

Webhosting

Wat een goede hosting is en zeker wat de ‘beste webhosting’ is hangt sterk af van de situatie. Samen kiezen we een pakket uit bij Marketing Lokaal Hosting. Als u al een domeinnaam heeft, dan zullen wij voor de verhuizing zorgen. Heeft u nog geen domeinnaam? Dan kunt u vanzelfsprekend ook bij ons een domeinnaam aanschaffen. Als kers op de taart bij uw hosting en domeinnaam hoort natuurlijk een SSL certificaat, die krijgt u er gratis van ons bij.

Wij staan voor deskundigheid op elk vlak

Hosting

Onze webhostingpakketten zijn zorgvuldig samengesteld, er is altijd wel een webhostingpakket die het beste bij uw website of webshop past. Onze webhosting bestaat uit twee pakketten: Webhosting en Premium Webhosting. Heeft u hulp nodig dan helpen we supersnel op weg.

Domeinnaam

Een eigen domeinnaam staat professioneler en het is beter te onthouden voor uw klanten. Is uw gewenste domeinnaam bezet en is er kans om hem toch te krijgen? Wij zullen met de derde partij in gesprek gaan.

SSL

SSL is niet alleen belangrijk voor je Google ranking, maar het zorgt er ook voor dat al het verkeer tussen je website en de pc van de klant is versleuteld en onderweg niet afgeluisterd kan worden. In combinatie met een hostingpakket krijgt u bij ons gratis een SSL certificaat geïnstalleerd. 

Is er een budget waar me rekening mee kunnen houden?

  Neem contact op

3 + 10 =