+31 6 87 86 02 85 info@marketinglokaal.nl

Vormgeving

U wilt voor weinig geld een professioneel beeld van uw bedrijf laten ontwerpen waarmee u voor de dag kunt komen? Marketing Lokaal staat voor u klaar! Wij maken voor u een prachtige ontwerpen waar u jaren plezier van heeft. Vormgeving werkt zowel voor startende bedrijven als voor gevestigde ondernemingen die hun huisstijl willen laten herontwerpen. Onze ervaren ontwerpers kunnen in elke gewenste stijl ontwerpen maken en zorgen ervoor dat het naadloos op uw bedrijf en de doelgroep aansluit. Na voltooiing wordt het door een copyright geheel uw eigendom. 

Wij staan voor deskundigheid op elk vlak

Logo’s

Een professioneel logo is meer dan alleen een mooie logo. Een doordacht logo straalt de kernwaarden van het bedrijf uit, wie u bent en waar u voor staat. Marketing Lokaal maakt een ontwerp waar wij en u trots op kunnen zijn.

Huisstijl

Wilt u niet alleen een logo laten ontwerpen, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen? Marketing Lokaal maakt al jaren huisstijlen voor verschillende bedrijven.

Video en Fotografie

Van een individuele foto tot de flexibele teamfoto of van een gefilmde bedrijfsfilmpje naar een op maat gemaakte animatie video. Alles is mogelijk bij Marketing Lokaal. 

Visitekaartjes

Wij ontwerpen een stijlvol, kleurrijk, modern of eenvoudig visitekaartje volledig op maat en passend bij je bedrijf. Ook voor visitekaartjes geldt dat wij net zo lang doorgaan met ontwerpen totdat u 100% tevreden bent.

Is er een budget waar me rekening mee kunnen houden?

  Neem contact op

10 + 15 =