+31 6 87 86 02 85 info@marketinglokaal.nl

Social Media

Subtiel en efficiënt weten wij het verhaal van bedrijven en brands te vertalen aan de consument middels diverse social media kanalen. Bij Marketing Lokaal werken enkel ervaren professionals, van online business strategen tot aan grafische designers. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij dat er gepost wordt op de juiste momenten en analyseren wij jullie bezoekers. . 

Wij staan voor deskundigheid op elk vlak

Facebook

Marketing Lokaal is dé specialist op het gebied van Facebook Marketing. Wij zorgen ervoor dat we uw potentiële klanten retorisch kunnen overtuigen door middel van een succesvolle  Facebook marketing.

Instagram

Instagram is een van de populairste socialmedia-kanalen van dit moment.  Wanneer en waarom begin je met deze vorm van visuele communicatie? Wat is een sterke Instagram-strategie? En hoe maak je jouw account tot een succes? Marketing Lokaal weet het antwoord.

LinkedIn

LinkedIn zich richt op zakelijke doeleinden, is het een ideaal platform om de zichtbaarheid van jezelf en/of van een bedrijf te vergroten en om er actief op zoek te gaan naar nieuwe relaties of klanten. Marketing Lokaal zorgt voor een professionele LinkedIn bedrijfspagina

Is er een budget waar me rekening mee kunnen houden?

  Neem contact op

8 + 5 =